کد خبر: 13895
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
سازمان دامپزشکی کشور

سازمان دامپزشکی کشور برای حفظ سلامت مردم در روز عید سعید قربان 7 نکته بهداشتی برای ذبح دام توصیه کرد.

به گزارش پیام خانواده   سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد که کارشناسان بهداشتی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی در روز عید سعید قربان هستند.بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتار را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا به ویژه بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی می‌کنند.سازمان دامپزشکی از مردم خواسته که توصیه‌های بهداشتی زیر را جدی بگیرند.۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری کنند.۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده نمایند.۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.۶- گوشت و آلایش خوراکی را حتی‌الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف نمایند.۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =