کد خبر: 14176
تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
انتخابات

حضور نزدیک به 50 درصدی ایرانیان در پای صندوق‌های رای شکست راهبردهای ضدانقلاب و دشمنان برای انتخابات را رقم زد.

به گزارش پیام خانواده   روانشناسان معتقدند یک خبر تلخ و ناخوشایند، موجب ایجاد بسیاری از اتفاقات منفی در درون بدن می‌شود و تاثیر آن بر روح روان حتی می‌تواند باعث افسردگی و بیماری های روانی هم شود. این موضوع زمانی شدت بیشتری می‌گیرد که یک فرد برای رسیدن به یک هدف مدتها برنامه ریزی، تلاش و هزینه کرده ولی زمانی که منتظر شنیدن خبری است که برای آن تلاش و هزینه کرده، یکدفعه با یک خبر تلخ مواجه می‌شود. این دقیقا توصیفی است از حال روز ضدانقلاب و عناصر وابسته به منافقین و سلطنت طلبان، بعد از مشاهده صفوف به هم پیوسته مردم در پای صندوقهای رای از رسانه‌های داخلی و خارجی و اعلام آمار مشارکت حدود ۵۰ درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری.پیش بینی ضدانقلاب، عناصر تجزیه طلب و جریان دنباله‌روی محمدرضا پهلوی پیش از انتخابات این بود که تنها ۸ درصد از مردم ایران پای صندوق رای حاضر خواهند شد و در برنامه های مختلف هم این مطلب را تکرار می‌کردند و درباره آن تحلیل می‌دادند.ایام منتهی به انتخابات رسانه‌ها و جریان‌های ضدانقلاب و معاند به شدت برای کاهش مشارکت در انتخابات تلاش کردند. دشمنان در مسیر ناامیدکردن مردم از حضور در انتخابات راه های مختلفی را امتحان کردند. یکی از راهبردهای آنان این بود که صحت و سلامت انتخابات را زیر سوال ببرند و اینگونه القا کنند که گزینه مورد نظر حاکمیت از پیش انتخاب شده است.

راهبردهای دشمن برای کاهش مشارکت

سید مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیت ستاد انتخابات در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره راهبردهای ضدانقلاب و معاندین می‌گوید که « راهبرد اول آن‌ها بحث تحریم انتخابات و راهبرد دوم هم، بحث نفوذ در ستادهای انتخاباتی کاندیداها بود. راهبرد سوم هم تلاش برای ایجاد دوقطبی سازی‌های کاذب و راهبرد چهارم هم این بود که بتوانند به واسطه نفوذی که در ستادها انجام می دهند و تشدید دوقطبی سازی‌ها، کشور را ملتهب کرده و جامعه را دچار شکاف و تقابل کند.میراحمدی تاکید می‌کند که راهبرد نهایی و پنجم دشمنان و معاندین هم طرح مسئله تقلب و تکرار حادثه تلخ سال ۸۸ بود.

استفاده از گروه‌های تروریستی

دشمنان برای اینکه بتوانند به اهداف خود برای کاهش مشارکت دست یایند، حتی از گروه‌های تروریستی هم بهره گرفتند و قرار بود با اقدامات تروریستی ماتع حضور مردم در پای صندوق‌های رای شوند اما با رصد دقیق توسط نیروهای امنیتی کشور در ایام انتخابات دستگیر می‌شوند.رئیس کمیته امنیت ستاد انتخابات کشور در این باره می‌گوید: اینها برنامه‌ریزی کرده بودند که در زمان برگزاری انتخابات با انجام عملیات‌های تروریستی بتوانند یک فضای ناامنی را در کشور حاکم کنند و مردم را نگران و مرعوب کرده تا از حضور آنها در پای صندوق‌های رأی جلوگیری کنند.

شکست راهبردهای ضدانقلاب و دشمن

حضور نزدیک به 50 درصدی ایرانیان در پای صندوق‌های رای شکست راهبردهای ضدانقلاب و دشمنان برای انتخابات را رقم زد. آنهایی که گمان می‌کردند با تلاش‌ها و هزینه‌هایی که انجام داده‌اند مشارکت در انتخابات ایران قطعا زیر 20 درصد خواهد بود با دیدن آمار حضور مردم در پای صندوق‌های رای، محکم‌تر از گذشته سیلی خوردند.البته این باعث نخواهد شد که دشمنان دست از اقدامات خود بردارند و در آینده نیز با توطئه‌های جدید به صحنه خواهند آمد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =