کد خبر: 23217
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۳
ایران و پاکستان به‌دنبال تجارت 10 میلیارد دلاری

در پی دیدار وزرای بازرگانی پاکستان و صنعت جمهوری اسلامی ایران، دو کشور توافق کردند با توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، تجارت دوجانبه را به 10 میلیارد دلار افزایش دهند؛ اقدامی که نشان‌دهنده اراده مشترک برای گسترش همکاری‌های اقتصادی است.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ پاکستان و ایران توافق کرده‌اند که با بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای، ریلی و بندری، تجارت و ارتباطات میان دو کشور را تقویت کنند.

روزنامه دیلی تایمز در این باره نوشت، این توافق در جریان دیدار جام کمال خان، وزیر بازرگانی پاکستان با سید محمد اتابک، وزیر صنعت ایران، حاصل شد.

این دیدار در ادامه سفرهای سطح بالای اخیر انجام شده و نشان‌دهنده گسترش همکاری‌های دوجانبه است. هر دو طرف بر اهمیت زیرساخت‌ها در شکوفایی ظرفیت‌های تجاری تأکید کردند.

مقام ارشد دولت ایران خاطرنشان کرد که تجارت دوجانبه از زمان سفر مسعود پزشکیانف رئیس جمهور ایران به پاکستان بهبود یافته است و هدف مشترک دو کشور رسیدن به حجم تجاری 10 میلیارد دلاری است.

جام کمال نیز اعتماد ایران به پاکستان را ستود و گفت که دیدارهای منظم دوجانبه نشان‌دهنده اراده مشترک برای پیشرفت است. او افزود که نشست آتی کمیسیون مشترک اقتصادی به رفع موانع تجاری و افزایش فعالیت‌های اقتصادی کمک خواهد کرد.

وزیر بازرگانی پاکستان به افزایش چشمگیر صادرات برنج و گوشت این کشور به ایران اشاره کرد و این پیشرفت را نتیجه حمایت دولت از بخش خصوصی دانست.

او افزود که در چارچوب چشم‌انداز شهباز شریف، نخست وزیر پاکستانف اسلام آباد در حال تشویق کسب‌وکارها به گسترش تجارت فرامرزی است. جام کمال خاطرنشان کرد که این رشد تجاری به نفع اقتصاد هر دو کشور خواهد بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

آخرین‌ها