-
تاب آوری در شرایط اضطرار؛ اهمیت خودیاری و تقویت روابط اجتماعی
دستورالعملهای بینالمللی، فعالیتهای مختلفی را برای ارائه سلامت روان و حمایت روانی-اجتماعی (MHPSS) در مواقع اضطراری توصیه میکنند، از خودیاری و تقویت ارتباطات اجتماعی گرفته تا کمکهای اولیه روانشناختی و مراقبتهای بالینی سلامت روان.
-
صداوسیما مورد هجوم قرار گرفت
«پخش سازمان صداوسیما» با سنگینترین بمب ممکن مورد هجوم قرار گرفت.
-
پزشکیان: اسرائیل در هر سطحی حمله کند پاسخ میدهیم
رییسجمهور در گفتوگوی تلفنی با همتای ترکیهای خود گفت: رژیم صهیونیستی در هر سطحی به ایران حمله کند، در همان سطح پاسخ خواهد گرفت.
-
روسیه: با ایران و اسرائیل در تماس هستیم
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی بیان کرد که روسیه با ایران و روسیه در تماس است.
-
بخشنامه معاونت آموزشی وزارت علوم درباره امتحانات دانشگاهها
دانشگاههایی که برگزاری امتحانات دفاعیهها و مصاحبههای دکتری را بهصورت مجازی برنامهریزی کرده اند ضروری است این فعالیتها را صرفاً در بستر سامانه مجازی دانشگاه اجرا کنند.
-
شهادت ورزشکار اسکیت در پی حملات رژیم صهیونسیتی
ورزشکار رشته اسکیت به دنبال حملات رژیم صهیونسیتی به شهادت رسید.
-
رئیس کمیسیون امنیت: موازنه جنگ به نفع ایران در حال تغییر است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در جلسه امروز کمیسیون مطرح شد که با توجه به پاسخ ایران به حملات رژیم صهیونیستی، موازنه به نفع ملت ایران در حال تغییر است.
-
بازنشستگان سوالات خود را از ۲۵۰۰ بپرسند
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که بازنشستگان کشوری برای دریافت هرگونه پاسخ، با ۲۵۰۰ تماس بگیرند.
-
مراقبت از روان لطیف کودکان در زمان بحران
سردار منتظرالمهدی با تاکید بر اینکه اطفال و کودکان با آن قلب کوچکشان، هنوز نمیتوانند با استفاده به موقع از «مکانیسمهای دفاعی» و «مکانیسمهای مقابله ای»، از روان خویش در برابر ترس و اضطراب حفاظ، کنند نوشت: در هنگام جنگ و رخ دادهای بحران آمیز (نظیر آنچه اینک در جریان است) کودکان بسیار بیش از بزرگسالان گرفتار نشانگان ( سندرم ) پس ضربهای نظیر « واکنش استرس حاد»( CSR) و « استرس پس از ضربه» ( PTSD) میشوند.
-
راهنمای والدین برای پیشگیری از آسیبهای روانی کودکان در برابر صدای جنگ
کودکان در فضای ناامن با اضطراب و اختلالات روانی بزرگ میشوند؛ اما با آموزش و حمایت خانوادهها، میتوان سلامت روان آنها را حفظ کرد.
-
مترو تهران پناهگاه امن شهروندان در روزهای جنگ
شب گذشته، مترو تهران با دستور مدیریت شهری، به صورت ۲۴ ساعته فعال شد تا به عنوان پناهگاهی امن، پذیرای مردم باشد.
-
مجید تجن جاری؛ نخبه ای از جنس اخلاق و انسانیت
در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی تهران، دکتر مجید تجن جاری، استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید؛ چهرهای علمی که نقش مهمی در پیشرفت فناوریهای نوین ایران ایفا کرده بود. در ادامه صحبت های دکتر عباس نصیری فرد - استاد دانشگاه، دوست و همکار دکتر تجن جاری راجب این شهید نخبه می خوانید.
-
خدمات ویژه فارا گشت برای سفر خانوادهها؛ آرامش، کیفیت و خاطرهسازی
سفر، یکی از بهترین راهها برای ایجاد این لحظات ناب است؛ اما واقعیت این است که سفر خانوادگی نیازمند برنامهریزی دقیق، خدمات متناسب و آژانسی مطمئن است که خواستههای مختلف اعضای خانواده را بشناسد و به آنها پاسخ دهد.
-
حمله جنایتکاران به بیمارستانها؛ سازمان بهداشت جهانی سکوتش را بشکند
حمله به بیمارستان کودکان در ایران نشان داد که اسرائیل بار دیگر اصول انسانی و قوانین بینالمللی را زیر پا گذاشته است.
-
روان کودک تاب بمباران خبری را ندارد
یک روانپزشک کودک و نوجوان با اشاره به پیامدهای روانی اخبار ناگوار برای کودکان گفت: کودکان ممکن است خود را در موقعیتهای ترسناک تصور کرده و دچار ترس و ناامیدی شوند.
-
حضور کادر درمان با توان قوا در صحنه
دکتر ظفرقندی: تمامی نیروهای بهداشت و درمان، چه رسمی و چه داوطلب، با قلبی پر از ایثار در خط مقدم خدمت به مردم حاضرند.
-
آمادهباش خطوط مشاوره تلفنی رایگان (1480) برای ارائه پشتیبانی عاطفی
دکتر کرمانپور در رابطه با ضرورت توجه به تروما درحوادث بیان میکند: «یکی از عوارض تلخ دوران جنگ و به طورکلی حوادث، اختلال روحی و روانی است که برای بیمار و اطرافیانش ایجاد میشود. به غیر از موضوعات جسمی و جراحات بدنی که افراد ممکن است در این شرایط تجربه کنند باید حواسمان به روح و روان مجروحان و به خصوص افراد خانواده آنها هم باشد تا از این مرحله آسیب روانی ناشی از حادثه گذر کنند. به همین دلیل همکاران ما در مراکز درمانی به صورت مشاور حضور دارند تا به مشکلات روانی بیماران هم رسیدگی شود. همچنین خطوط مشاوره تلفنی رایگان (1480) برای ارائه پشتیبانی عاطفی فعال شدهاست.»
-
وقتی برای ترس پناهی نبود
عصر جمعه 23 خرداد، میدان ۸ نارمک وضعیت عجیبی دارد. یکی از محلاتی که ساعت سه بامداد همان روز با حمله اسرائیل به خاک ایران مورد اصابت قرار گرفت و آسیب جانی و مالی بسیاری برای شهروندان به بار آورده است. آمبولانس کنار میدان و گروههای امدادی حاضر، نشان از آن دارد که حتی پس از گذشت چند ساعت از حمله، هنوز افرادی زیر آوار مانده باشند
-
دعوت به همکاری با سازمان جوانان هلال احمر در پویش «جانم فدای ایران»
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از جوانان و نوجوانان برای پیوستن به پویش «جانم فدای ایران» برای همکاری با این سازمان دعوت کرد.
-
بهروز آذر: قصه زندگی و شهادت زنان و کودکان در قلب ما خواهد ماند
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور نوشت: قصه زندگی و شهادت زنان و کودکان در قلب و روح ما خواهد ماند.
-
مشاوره رایگان برای کودکان، نوجوانان و خانوادهها پس از حوادث تلخ اخیر
آموزش و پرورش علاوه بر برگزاری یک آزمون جایگزین برای غایبان، با حمایتها و مشاورههای روانشناختی از طریق خط ۱۵۷۰، در تلاش است تا استرس و اضطراب در میان کودکان و نوجوانان کاهش یابد.
-
اذعان منابع صهیونیستی به هلاکت پنج نفر در حمله موشکی ایران
منابع رسانه ای در رژیم صهیوینستی اذعان کردند که در حملات امشب ایران به شمال فلسطین اشغالی ۵ نفر کشته شدند.
-
آتش سوزی در دو مخزن ذخیره سوخت در تهران
یکی از مخازن ذخیره فرآوردههای نفتی در انبار نفت کن دچار آتش سوزی شده که عملیات اطفا و مهار آن آغاز شده است. همچنین یک مخزن سوخت در جنوب تهران نیز مورد اصابت پرتابه قرار گرفته است.
-
تلاش اسرائیل برای ترور یکی از فرماندهان یمنی شکست خورد
رژیم صهیونیستی مدعی انجام عملیات ترور علیه یکی از فرماندهان ارشد نظامی یمن شد. این در حالی است که عبدالله الحوثی، از رهبران انصارالله یمن از شکست تل آویو در این عملیات خبر می دهد.
-
حمله اسرائیل به ستاد وزارت دفاع در تهران
ستاد فرماندهی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان پژوهش و نوآوریهای دفاعی (سپند) هدف حمله هواگردهای رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
-
۶ راه صحبت با کودکان درباره جنگ
ممکن است کودکان در رسانهها درباره جنگ چیزهایی ببینند و بشنوند. شاید اقدامات تروریستی را هیچوقت بهچشم نبینند، اما سؤالاتی درباره جنگ در ذهنشان شکل میگیرد و درباره این مسئله کنجکاو میشوند. احتمال دارد در تلویزیون تصاویری از جنگ یا بمبگذاری ببینند و از شما دلیل کشتهشدن انسانهای بیگناه را بپرسند. درست است که جنگ برای بزرگسالان هم وحشتناک است، اما باید سعی کنیم با بچهها درباره این مسئله مهم حرف بزنیم و راه گفتوگو را همیشه باز بگذاریم. چطور این کار را انجام بدهیم؟ در ادامه، روشهای گفتوگو با کودک درباره جنگ را میگوییم.
-
آیا پروژه ایلان ماسک در ایران قابلاستفاده است؟
همهچیز درباره اینترنت ماهوارهای استارلینک
در بحبوحه تنشهای منطقهای و زمزمههای محدودیت دوباره اینترنت در ایران، نام «استارلینک» بار دیگر بر سر زبانها افتاده است. این پروژه جاهطلبانه ایلان ماسک، که وعده اینترنت پرسرعت و بدون محدودیت را در هر نقطه از کره زمین میدهد، برای کاربران ایرانی به نمادی از امید برای عبور از فیلترینگ و دسترسی به جریان آزاد اطلاعات تبدیل شده است. این امید با صحبتهای جدید ایلان ماسک در روز ۲۴ خرداد ماه، جان تازهای گرفته است.
-
اگر دیرتر از ساعت ۱ بامداد بخوابید،مبتلا به اختلالات روانی میشوید
دانشمندان دانشکده پزشکی استنفورد باور رایج درباره فواید زندگیکردن براساس ریتم طبیعی بدن را زیر سؤال بردند. به گفته آنها، بیدارماندن تا پاسی از شب، حتی برای افرادی که طبیعی تمایل به شببیداری دارند، برای سلامت روان مضر است.
-
لزوم مراقبت از سلامت روان در حوادث
مدیرکل دفتر سلامت روانی وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم مراقبت از سلامت روان در شرایط بحرانی، از مردم خواست اخبار را تنها از منابع رسمی دنبال کرده و از بازنشر تصاویر دلخراش و شایعات در فضای مجازی خودداری کنند.
-
بیانیه شبکه مشاوران و روانشناسان ارم مشاور خانواده محور کشور در محکومیت جنایات منحوس رژیم صهیونیستی
شبکه مشاوران و روانشناسان ارم مشاور خانواده محور کشور در محکومیت جنایات منحوس رژیم صهیونیستی طبق بیانیه ای عنوان کردند این تجاوز آشکار نشان داد که رژیم منحوس صهیونیستی نه تنها به دنبال صلح و آرامش در جهان نیست بلکه به استقبال هر جنایت و ناامنی میرود.