تیم ملی تنیس روی میز ایران

تیم ملی تنیس روی میز ایران با ۲ مدال برنز دوبل و تیمی بازی‌های آسیایی برابر تیم قدرتمند ژاپن عملکرد درخشان و بی‌سابقه‌ای را در تاریخ پینگ‌پنگ ایران از خود نشان داد و شگفتی‌ساز ورزش کشورمان در هانگژو شد.

به گزارش پیام خانواده  تیم ملی تنیس روی میز ایران با ترکیب نوشاد عالمیان، نیما عالمیان و امیرحسین هدایی و با هدایت جمیل لطف‌الله نسبی در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی در حالی حضور یافت که کمتر کسی تصور می‌کرد ۲ مدال به ایران که در رده بیست و هفتم دنیا قرار دارد، تعلق یابد.

ملی‌پوشان در گام اول در گروه A به مصاف هنگ‌کنگ، بحرین و مغولستان رفتند و در نخستین گام برد قاطعی برابر بحرین داشته باشند؛ اما با وجود شکست برابر هنگ‌کنگ تیم دوازدهم دنیا توانستند مغلوستان را شکست دهند و به مرحله بعد صعود کنند.

با برتری قاطع تیم ملی تنیس روی میز در مرحله دوم برابر ویتنام، گام بلند ملی‌پوشان برابر ژاپن برداشته شد. دیدار برابر تیمی قدرتمند که عنوان دوم جهان را یدک می‌کشید و تصور نمی‌شد که پینگ‌پنگ بازان ایران با رده بیست و هفتم دنیا بتوانند سامورایی‌ها را که مدال برنز المپیک و رنکینگ سوم دنیا را پس از چین و آلمان در کارنامه خود داشتند، قاطعانه ۳ بر صفر شکست دهند. پسران ایران در بازی حساس و نفس‌گیر و امتیازاتی بسیار نزدیک با برد برابر تیم دوم دنیا صعود به مرحله نیمه‌نهایی و برنز تاریخی ایران را پس از ۶۵ سال قطعی کردند.

کسب این مدال حتی برای ملی‌پوشان و سرمربی تیم ملی غیرقابل باور بود چنانچه جمیل لطف‌الله نسبی سرمربی تیم ملی تنیس روی میز پس از این موفقیت عنوان کرد که فکر نمی‌کرد است که ژاپن را ۳ بر صفر ببرند. هرچند ملی‌پوشان در نیمه‌نهایی بازی را به کره‌جنوبی واگذار کردند؛ اما این موضوع هرگز از ارزش کسب مدال تاریخی برنز تنیس روی میز ایران پس از این همه سال کم نکرد.

کسب این مدال، راه را برای مدال دیگر در بخش دوبل باز کرد. مدالی که تاکنون در تاریخ پینگ‌پنگ ایران بی‌سابقه بود.

برادران عالمیان در نخستین گام از این رقابت‌ها با برتری برابر تایلند به مرحله یک هشتم صعود کردند و در گام بعدی با کامبک رویایی چین تایپه را مغلوب کردند. دیداری که پر از استرس بود و ملی‌پوشان در دو ست اول عقب بودند. براداران عالمیان از رقبای خود شناخت زیادی نداشتند اما توانستند با تغییر شیوه بازی، در مسیر درست قرار بگیرند و به مرحله بعد صعود کنند.

برد این تیم هم برای برادران عالمیان قابل باور نبود. چنانچه نیما عالمیان پس از این برد گفت: شوکه شدیم زیرا یکی از سخت‌ترین بازی‌هایی بود که تا به حال انجام داده بودم. اصلا فکرش را نمی‌کردم به این شکل دو بر صفر عقب بیفتیم و ریسک کردیم و این ریسک جواب داد.

مرحله بعد تکرار کابوس برای نایب قهرمان جهان بود. ژاپنی‌ها که در بخش تیمی باخت را برابر ایران تجربه کرده بودند این بار هم در نیمه‌نهایی باید به مصاف ایران می‌رفتند. دیداری که باز هم با برد قاطع برادران عالمیان همراه شد تا بار دیگر موفقیت تاریخی کسب دومین مدال برنز برای تیم دوبل تنیس روی میز ایران رقم بخورد و درخشش برادران عالمیان در تاریخ تنیس روی میز ایران ماندگار شود.

هرچند نوشاد عالمیان در بازی‌های آسیایی جاکارتا در بخش انفرادی موفق شده بود تا در نیمه‌نهایی با شکست برابر حریف چینی که رنکینگ چهارم دنیا را در کارنامه خود داشت به سومین مدال برنز پینگ‌پنگ در این بازی‌ها دست یابد. پیش از این کشورمان در بخش تیمی ۴ نفره در بازی‌های آسیایی توکیو ۱۹۵۸ و انفرادی بازی‌های آسیایی ۱۹۶۶ از سپی هوشنگ بزرگ‌زاده موفق به کسب مدال برنز شده بود

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =