کد خبر: 23636
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۱
​پژمان جمشیدی

وکیل مدافع پژمان جمشیدی از آزادی موکل خود، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ مهدی محرابی، وکیل مدافع پژمان جمشیدی در گفتگو با مهر از آزادی موکل خود، پژمان جمشیدی خبر داد.

وی با اشاره به روند حضور موکلش در مرجع قضائی اظهار کرد: آقای جمشیدی شخصاً و با همراهی بنده و دو تن از همکارانم، آقای کامبیز برجاس و آقای محمدزاده، در مرجع قضائی حاضر شدند و هیچ‌گونه دستگیری توسط مأموران یا ضابطان قضائی انجام نشده است.

وی افزود: موکلم به صورت داوطلبانه در روند رسیدگی شرکت کرد و از ابتدا همکاری کامل با دستگاه قضائی داشته است.

محرابی در خصوص انتشار برخی تصاویر و ادعاها در ساعات اولیه مطرح شدن پرونده نیز گفت: در حال حاضر پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد و هنوز تصمیم نهایی درباره این موضوعات گرفته نشده است. پس از تعیین تکلیف نهایی پرونده، درباره موضوعات مرتبط با حیثیت و انتشار مطالب نادرست تصمیم‌گیری خواهد شد و این امر با مشورت جمعی همکاران انجام می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت فعلی پرونده تصریح کرد: جمشیدی پس از انجام مراحل قانونی و صدور قرار تأمین مناسب، به قید وثیقه آزاد شده است.

این وکیل دادگستری در پایان با قدردانی از مردم و رسانه‌ها گفت: از مردم فرهیخته و با درک بالای کشورمان سپاسگزارم که با آرامش و انصاف به این موضوع نگاه کردند. خواهشم این است که مخاطبان اخبار را تنها از رسانه‌های معتبر و رسمی پیگیری کنند و اجازه ندهند برخی شبکه‌های زرد و افراد سودجو با تحریف واقعیت به مقاصد شخصی و غیرحرفه‌ای خود برسند.

همچنین امروز ظهر علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در خصوص پرونده پژمان جمشیدی در جمع خبرنگاران اعلام کرد: دادگاه تجدید نظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را نقض کرد تا قرار متناسب صادر شود.

گفتنی است؛ ۲۹ مهرماه قوه قضائیه اعلام کرد: چندی پیش خانمی با مراجعه به مرجع قضائی از یک بازیگر سینما به اتهام تجاوز به عنف شکایت کرد. در پی شکایت شاکی خصوصی و بررسی‌های تخصصی و علمی انجام شده این بازیگر مشهور سینما با احضار به مرجع قضائی تفهیم اتهام و بازداشت شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

آخرین‌ها