کد خبر: 5315
تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۱
کودکان

پیام خانواده- متخصصان حوزه بهداشت و سلامت روان از افزایش آمار و کاهش چشمگیر سن ابتلا به بیماری های روح و روان زیر سایه سنگین کرونا می گویند. نوجوانی،سن حساسی است به خصوص اگر در چنین شرایطی بگذرد. کدام علائم می گوید فرزندمان افسرده است یا نه؟

به گزارش پیام خانواده  این اینفوگرافیک علائم و شاخصه های رفتاری کلی افسردگی را در سن نوجوانی ترسیم کرده است. علائمی که صرف وجود یکی از آن ها یا بروز آن در مدتی کوتاه و گذرا برای مثال دو، سه بار در چند ماه گذشته نمی توان برچسب افسردگی به نوجوان زد. از سویی دیگر هم صرف اینکه اتاق فرزندمان رنگارنگ است یا لباس ها و لوازمش پر از رنگ است و خلاصه کلام از روی ظاهر نمی توان این موضوع را رد کرد. در نظر گرفتن کدها و علائم رفتاری مهم تر از ظاهر به نظر می رسد. این راهنمای تصویری می خواهد بگوید چنانچه یک یا چند مورد از این موارد مدتی است به طور مداوم در فرزند شما وجود دارد، جای بررسی و دریافت مشاوره و بررسی به متخصص دارد. به عنوان والدین آگاه بهتر است این نکته را بدانیم که کرونا به خودی خود سبب افسردگی فرزند ما نمی شود بلکه به دلیل محدودیت های ایجاد شده، سبک زندگی کرونایی و خواه نا خواه کم شدن رفت و آمدها و کوچک تر شدن دایره دوستی و تفریحات، زندگی برای نوجوان ملال آورتر به نظر می رسد. با این حال اینکه فرزند ما به کدام دلیل دچار افسردگی شده خود بحثی دیگر است و نیاز به مشاوره تخصصی وجود دارد. جمله حیاتی آخر و جان کلام اینکه شما فقط چراغ خاموش علائم را رصد کنید قضاوت، تشخیص و درمان را به اهلش بسپارید تا به نتیجه مطلوب برسید.

چهره افسردگی در دوره نوجوانی را می شناسیم؟

همچنین اگر چنین علائمی را در فرزندمان دیدیم و مشاور هم معتقد بود احتمال آن وجود دارد این موضوع را به روزی نوجوان نیاورید. بلکه در قالب مراجعه مشاوره تحصیلی، شناختی یا موفقیت او را پیش متخصص ببرید چراکه افراد در این سن نسبت به عناوین و برچسب ها بسیار حساس و آسیب پذیر هستند.

چهره افسردگی در دوره نوجوانی را می شناسیم؟

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =