سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: پیشنهاد انصراف از شکایت علیه دروازه‌بان تیم فوتبال تراکتور در ازای انتقال بازیکن از جانب پرسپولیس نبوده است.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس در پی انتشار اخبار، اظهارنظرها و گمانه‌زنی‌ها درباره انصراف باشگاه پرسپولیس از شکایت مطرح شده به دلیل فسخ غیرموجه قرارداد از سوی علیرضا بیرانوند، مصطفی لشگری سخنگوی این باشگاه گفت: اخبار درباره مخالفت با پیشنهاد پرسپولیس در حالی مطرح می‌شود که اصولاً طرح این موارد از سوی پرسپولیس نبوده است و این پیشنهاد از سوی افراد و نهادهای دیگر به باشگاه‌ ارائه شد.

وی افزود: هیئت مدیره پرسپولیس نیز یک هفته فرصت داد که اگر نظر و پیشنهادی هست، ارائه شود، آن وقت این موضوع باید بررسی شود. در مورد جذب بازیکنان هم در هر صورتی، نظر سرمربی تیم تعیین‌کننده خواهد بود.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: باشگاه پرسپولیس این پیشنهاد را نداد و طبق تأکید هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه، منتظر اعلام رأی از سوی فدراسیون فوتبال خواهیم بود. از فدراسیون فوتبال خواسته‌ایم هر چه زودتر رأی را اعلام کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

آخرین‌ها