کد خبر: 19037
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
.

مدافع پیشین پاری سن ژرمن، ویارئال اسپانیا و ناتینگهام با پرسپولیس به توافق نهایی رسید.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ سرژ اوریه پس از حضور در روزهای پایانی تمرینات پیش فصل پرسپولیس در ترکیه توانست نظر مثبت وحید هاشمیان را جلب کند تا همراه با کاروان این تیم راهی تهران شده و برای ادامه تمرینات خود را آماده کند.

مدافع سرشناس فوتبال اروپا که سابقه بازی در تیم‌های مطرحی همچون پاری سن ژرمن، ویارئال و ناتینگهام را دارد پس از مصدومیت در باشگاه گالاتاسرای از دوران اوج خود فاصله گرفت تا در تمرینات پرسپولیس به عنوان بازیکن تستی حاضر شود.

با این حال عملکرد مطلوب او باعث شد تا کادرفنی سرخپوشان خواهان جذب وی شوند تا رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس جلسه‌ای را با این بازیکن برگزار کرده و به توافق نهایی با وی برای عقد قرارداد به مدت یک فصل برسد.

اوریه یکشنبه آینده همراه با پرسپولیس به ایفمارک خواهد رفت تا در صورت تأییدیه های پزشکی با پرسپولیس قراردادش را قطعی کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

آخرین‌ها