کد خبر: 19358
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۶
فلسطین

پلیس لندن اعلام کرد که تاکنون بیش از ۱۵۰ نفر در جریان تجمعی در حمایت از گروه «اقدام برای فلسطین» در میدان پارلمان این شهر بازداشت شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده، پلیس لندن اعلام کرد که تاکنون بیش از ۱۵۰ نفر در جریان تظاهراتی در حمایت از گروه «اقدام برای فلسطین» در لندن بازداشت شده‌اند.

در این تجمع که از سوی کمپین «دفاع از هیأت منصفه» در میدان پارلمان وست‌مینستر برگزار شد، ده‌ها نفر به‌طور همزمان پلاکاردهایی دست‌نویس با پیام مشابه «من با نسل‌کشی مخالفم. من از اقدام فلسطین حمایت می‌کنم» را به نمایش گذاشتند.

دولت بریتانیا در ماه ژوئیه این گروه را با استناد به «قانون مبارزه با تروریسم» سال ۲۰۰۰ ممنوع اعلام کرده و عضویت یا حمایت از آن را جرم دانست. مجازات این اقدام می‌تواند تا ۱۴ سال زندان باشد.

پلیس لندن هم‌زمان با ادامه تجمع اعلام کرد: «زمان خواهد برد اما هر فردی که از اکشن فلسطین حمایت کند، بازداشت خواهد شد.»

بازداشت حامیان فلسطین در تجمع لندن

تصاویر منتشرشده از میدان پارلمان نشان می‌دهد که مأموران پلیس میان معترضان – که عمدتاً روی زمین نشسته بودند – حرکت کرده و با آنها صحبت می‌کردند و سپس آنان را از محل خارج می‌کردند.

پلیس لندن در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد: «تعداد قابل توجهی از افراد پلاکاردهایی در حمایت از اکشن فلسطین به نمایش گذاشته‌اند. مأموران وارد عمل شده و در حال بازداشت افراد هستند.»

این تجمع تنها چند روز پس از آن برگزار شد که نام سه نفر اولی که در انگلستان و ولز به اتهام حمایت از این گروه تحت پیگرد قرار گرفتند، منتشر شد.

کمپین «دفاع از هیأت منصفه» در اعلام برگزاری این تجمع گفته بود: «با هم و در تعداد زیاد، در برابر همدستی بریتانیا در نسل‌کشی اسرائیل خواهیم ایستاد.»

علاوه بر این تجمع، ۲ راهپیمایی دیگر نیز در روزهای متوالی در مرکز لندن برگزار خواهد شد که یکی از آنها از سوی ائتلاف فلسطین و دیگری از سوی گروه حامی رژیم صهیونیستی «توقف نفرت» سازمان‌دهی شده است.

پلیس لندن اعلام کرد که مأمورانی از سایر نیروها را برای افزایش نظارت پلیس در پایتخت به کار گرفته، زیرا انتظار می‌رود آخر هفته‌ای شلوغ پیش رو باشد. پلیس هشدار داده است هر فردی که از گروه اقدام فلسطین حمایت کند را بازداشت خواهند کرد.

بیش از ۲۰۰ نفر در سراسر بریتانیا از زمان اعمال این ممنوعیت توسط وزیر کشور دلایل مشابه بازداشت شده‌اند. هفته گذشته نیز ۲ زن و یک مرد به اتهام حمایت از یک «گروه تروریستی ممنوعه» تفهیم اتهام شدند. پلیس لندن اعلام کرد که این سه نفر قرار است در ۱۶ سپتامبر در دادگاه وست‌مینستر حاضر شوند.

بازداشت حامیان فلسطین در تجمع لندن
تجمع‌کنندگان در لندن
در پایان ماه ژوئیه، دادگاه عالی بریتانیا حکم داد که گروه «اقدام برای فلسطین» می‌تواند ممنوعیت خود را به چالش بکشد. وکلای هم‌بنیانگذار این گروه استدلال کرده‌اند که این ممنوعیت حق آزادی بیان را نقض می‌کند و همچون محدودیتی بر اعتراض مشروع عمل کرده است.

نمایندگان پارلمان بریتانیا پس از آن به ممنوعیت این گروه رأی دادند که فعالان آن در ماه ژوئن وارد پایگاه «آراف بریز نورتون» شده و ۲ هواپیمای «وویجر» را با رنگ قرمز پوشاندند و ۷ میلیون پوند خسارت وارد کردند. گروه اقدام فلسطین مسئولیت این حادثه را برعهده گرفته بود.

سخنگوی وزارت کشور بریتانیا گفت که تصمیم برای ممنوعیت این گروه بر اساس «توصیه‌های قوی امنیتی» و پس از «حملات جدی این گروه که شامل خشونت، جراحات شدید و خسارات گسترده بوده» اتخاذ شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

آخرین‌ها