اُمیکرون

وزیر کشور تاکید کرد: اگر شهروندان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند و اُمیکرون شدت پیدا کند، بی‌تردید محدودیت‌ها باز می گردد.

به گزارش پیام خانواده، احمد وحیدی در پایان جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در جلسه امروز سه شنبه موضوعات متعددی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نخست، اُمیکرون و شدت شیوع آن بررسی شد و در همین راستا تاکید شد رعایت مقررات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد. بی تردید اگر در رعایت این مورد کوتاهی کنیم شیوع اُمیکرون و افزایش بستریها دردسرساز خواهد شد.

وی افزود: از همه شهروندان درخواست می‌کنیم به شدت مراقبتهای بهداشتی را  مورد توجه قرار دهند. مدیریت هوشمند وجود دارد اما عادی سازی اوضاع نباید انجام شود لذا همه مراکز درگیر که تجمع در آن وجود دارد همچون تالارهای غذاخوری، مراکز حمل و نقل عمومی، آموزشی و... باید رعایت کنند، البته یکی از آنها زدن واکسن است واکسن دُز دوم تکمیل شود و دُز سوم را دنبال کنیم. متأسفانه براساس گزارشها تزریق دُز سوم ۱۷ درصد اعلام شده است که باید افزایش پیدا کند چرا که ایمنی بیشتر و اطمینان بخشی را ایجاد می‌کند.

وحیدی در خصوص بازگشایی مدارس نیز گفت: مراکز آموزشی غیر از کلاسهای درس که حضوری شدن آنها پیگیری می شود. برنامه های فوق برنامه را که نیاز به تجمع دارد به زمان دیگری موکل کند. در حقیقت سایر اجتماع هایی که نیاز به دورهمی دانشجویان و دانش اموزان دارند باید به وقت دیگری موکل شود. همچنین در مورد تالارها حتما باید قوانین فاصله اجتماعی پیش بینی شده رعایت شود.

وی ادامه داد: در مورد سفرهای خارجی موضوع همچنان پیگیری می شود؛ لذا افرادی که وارد کشور می شوند باید تاییدیه بهد اشتی، تزریق واکسن و گواهی پی سی آر منفی باید داشته باشند که مقرر شد هلال احمر مراکز معتبر اخذ گواهی "پی سی آر" را اعلام کند و وزارت راه و شهرسازی به ایرلاینها اعلام کند تاییدیه‌های معتبر د ر مورد تستهای پی سی آر از این مراکز اخذ شود.

وزیر کشور در خصوص مترو نیز گفت: باید سازوکار رعایت شیوه نامه های بهداشتی مورد توجه قرار گیرد در مدیریت هوشمند افرادی که از قبل بلیت تهیه می کنند حتما باید واکسن زده باشند و برای جلوگیری از معطل شدن در مترو شهروندان این  موارد را رعایت کنند.

وحیدی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه در این جلسه بحثهای آموزشی مرور شد افزود: ۵ مرحله مدیریت هوشمند تاکنون اعمال شده و همه مراحل دنبال می شود. در مورد حمل و نقل برون شهری ۲۷۰۰ شرکت وجود دارد که باید به سامانه هوشمند متصل شوند و این کار گام به گام انجام می شود همچنین ۷ هزار آزمایشگاه نیز ظرف دو هفته آینده باید به سامانه هوشمند متصل شود.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص بازگشت محدودیتها در صورت افزایش شهرهای قرمز و نارنجی در رنگ بندی کرونایی گفت: بی تردید این اتفاق خواهد افتاد اگر تعداد شهرهای نارنجی و قرمز در کشور بیشتر شود. فعلا یک شهر نارنجی داریم که اگر رعایت نشود و اُمیکرون شدت پیدا کند محدودیتها برمی گردد لذا رعایت دقیق پروتکل‌ها باید به گونه‌ای باشد که نیاز به بازگشت محدودیت‌های سابق نداشته باشیم.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =