کد خبر: 15868
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۸
تیتر91 آغاز فاز اجرایی اپلیکیشن دانش‌بنیان‌ها در پارک فناوری پردیس

معاون صندوق توسعه فناوری‌های نوین گفت: در حال توسعه یک سوپراپلیکیشن هستیم که مجموعه‌ای از خدمات مالی، بانکی، اعتباری و بیمه‌ای را به‌صورت غیرحضوری در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار می‌دهد و فاز اول آن در پارک پردیس اجرایی شده است.

به گزارش پایگاه پیام خانواده؛ محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری‌سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در حاشیه رویداد اینوتکس 2025 با اشاره به گذشت هفت ماه از آغاز فعالیت رسمی نوین‌کراد در سال 1403، اظهار کرد: این سکو طی این مدت توانسته در جمع دو پلتفرم برتر تأمین مالی جمعی کشور قرار گیرد و نقش مؤثری در جذب سرمایه برای پروژه‌های دانش‌بنیان ایفا کند.

وی افزود: این سکو به شرکت‌هایی که به دلیل سیاست‌های انقباضی نظام بانکی امکان دریافت تسهیلات ندارند، این فرصت را می‌دهد تا به‌طور مستقیم از سرمایه‌گذاران و عموم مردم منابع مالی جذب کنند.

به گفته معاون اعتباری و تجاری‌سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین، مدل تأمین مالی جمعی ابزاری نوین و مشارکتی است که افراد حقیقی و حقوقی را در سود و زیان پروژه‌ها شریک می‌سازد. بسیاری از طرح‌های فناورانه نیز به دلیل ارزش افزوده بالا و سودآوری قابل توجه، جذابیت زیادی برای سرمایه‌گذاران دارند.

کلاهی درباره ظرفیت‌های قانونی این سکو نیز توضیح داد: هر فرد حقیقی می‌تواند تا سقف 5 درصد از سرمایه مورد نیاز هر طرح را با استفاده از کد سجام خود سرمایه‌گذاری کند. در مقابل، برای اشخاص حقوقی محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

وی گفت: با راه‌اندازی سکوی نوین‌کراد، امکان مشارکت مستقیم مردم و سرمایه‌گذاران در پروژه‌های فناورانه کشور فراهم شده است؛ سکویی که به گفته دکتر محمد کلاهی، معاون اعتباری و تجاری‌سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین، نخستین پلتفرم رسمی دارای مجوز تأمین مالی جمعی ارزی و ریالی در کشور محسوب می‌شود.

معاون اعتباری و تجاری‌سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین همچنین از «فناورکارت» به عنوان محصول مکمل نوین‌کراد یاد کرد و گفت: در حال توسعه یک سوپراپلیکیشن هستیم که مجموعه‌ای از خدمات مالی، بانکی، اعتباری و بیمه‌ای را به‌صورت یکپارچه و غیرحضوری در اختیار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان قرار می‌دهد. برخلاف نئوبانک‌ها که عمدتاً خدمات خرد برای افراد حقیقی ارائه می‌کنند، تمرکز ما ارائه خدمات تخصصی به کسب‌وکارها و کارکنان آن‌هاست.

کلاهی همچنین از آغاز فاز نخست این پروژه در پارک فناوری پردیس خبر داد و گفت: اپلیکیشن فناورکارت در مرحله تست قرار دارد و به‌زودی در سراسر کشور در دسترس شرکت‌های فناور قرار خواهد گرفت.

وی در پایان تأکید کرد: این سکویی حرفه‌ای، معتبر و دارای پشتوانه 18 نهاد مالی تخصصی در حوزه فناوری است و می‌تواند به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی تأمین مالی نوآورانه، نقش مهمی در رشد اقتصاد دانش‌بنیان ایفا کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =