کد خبر: 19844
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۷
وزیر بهداشت: کمبودهای دارویی کاهش یافته است

وزیر بهداشت با بیان اینکه با وجود تحریم‌ها، کمبودهای دارویی کاهش یافته، گفت: در هفته جاری ۲۰ همت و هفته آینده مبالغی از بدهی بیمه‌ها به زنجیره تأمین دارو پرداخت خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ محمدرضا ظفرقندی در چهل‌وهفتمین همایش ملی روز داروسازی اظهار کرد: داروساز و پزشک شدن ارزشمند است، اما نباید از خدمات بزرگانی که در این حوزه تلاش کرده‌اند، غافل شد.

وی با اشاره به ورود افراد فاقد تخصص به تولید دارو گفت: این اقدام خطرناک است و همه باید برای جلوگیری از این تهاجم غیرحرفه‌ای همکاری کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: پاسخ‌های رئیس‌جمهور به نامه‌های انجمن داروسازان ایران، نشان‌دهنده اهمیت مسائل داروسازی است. ظرفیت‌های سلامت باید با زیرساخت‌ها متناسب باشد تا کیفیت خدمات دچار افت نشود.

وی ادامه داد: اگر به خواسته‌های دانشجویان توجه نشود، دلسردی منجر به مهاجرت می‌شود. همچنین انجمن‌ها باید با سازمان غذا و دارو برای ارتقای سواد سلامت جامعه همکاری کنند و بر مصرف منطقی دارو تمرکز داشته باشند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: عمده بودجه دارو در اختیار سازمان هدفمندی است که محقق نمی‌شود و این مشکل باید برطرف شود.

وی افزود: با وجود تحریم‌ها، کمبودهای دارویی کاهش یافته که دستاورد مهمی برای صنعت داروسازی است.

ظفرقندی گفت: در هفته جاری 20 همت و هفته آینده مبالغی از بدهی بیمه‌ها به زنجیره تأمین دارو پرداخت خواهد شد.

وی تأکید کرد: قیمت دارو باید واقعی باشد تا کارخانه‌های داروسازی بتوانند ادامه فعالیت دهند، در غیر این صورت کشور ناچار به واردات با هزینه چند برابر خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =

آخرین‌ها