کد خبر: 20378
تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
image-20250910112035-1.png

در پی حمله هوایی اسرائیل به دوحه، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با صدور بیانیه‌ای رسمی، حمایت کامل خود را از هرگونه اقدام قطر در پاسخ به این تجاوز اعلام کردند.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ نمایندگی دائم کویت در سازمان ملل متحد اعلام کرد که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از هرگونه اقدام قطر در پاسخ به حمله هوایی اسرائیل به پایتخت این کشور حمایت می‌کنند.در بیانیه رسمی این نمایندگی که به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت ارسال شد، آمده است: «کشورهای شورای همکاری با شدیدترین عبارات، حمله بزدلانه و غیرقانونی نیروهای اشغالگر اسرائیلی به محل اقامت اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در دوحه را محکوم می‌کنند».

این بیانیه تأکید کرده است که حمله روز سه‌شنبه اسرائیل به دوحه، «نقض آشکار قوانین و عرف‌های بین‌المللی» بوده و «امنیت شهروندان قطری و ساکنان این کشور را به خطر انداخته است».کشورهای شورای همکاری همچنین ضمن اعلام «همبستگی کامل» با قطر، خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای «محاکمه نیروهای اشغالگر اسرائیلی به‌دلیل ارتکاب جنایات خطرناک و بی‌ثبات‌کننده در منطقه» شدند. روز گذشته، جنگنده‌های اسرائیلی اهدافی در دوحه را که محل اقامت شماری از رهبران حماس بود، هدف قرار دادند. این حمله با موجی از محکومیت‌های بین‌المللی مواجه شد. رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، در تماس تلفنی با امیر قطر تمیم بن حمد آل ثانی، اعلام کرد که «چنین حملاتی تکرار نخواهد شد».در همین راستا، علیاء احمد بن سیف آل ثانی نماینده دائم قطر در سازمان ملل، در نامه‌ای به شورای امنیت، حمله اسرائیل را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد که دوحه در برابر رفتارهای تجاوزکارانه تل‌آویو «تساهل نخواهد کرد».

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

آخرین‌ها