به گزارش پیام خانواده دکتر عبدلی در خصوص دشمن شناسی درست ادامه می دهد: یعنی اینکه دوست را هم به درستی بشناسیم با همه قدر و قامتش، با همه صدر و ساقه اش، با همه ظرفیت، توان، قدرت و اقتدارش؛ و اینکه دوست و دوستان کیانند؟ نکند که با دشمن، ره دوستی و با دوستان، ره دشمنی بپوییم!
وی همچنین گفت: در تقویت دوستان و دوستی هایمان و در تقویت دشمنی با دشمنان مان، هرلحظه بکوشیم و با برنامه ریزی درست، عاقلانه و دوراندیشانه کوتاه و بلندمدت، لحظه لحظه در صدد تحقق این امر مهم و حیاتی باشیم و تولی و تبری را به فراخی یک جهان دوست و دوستی و یک دنیا دشمنی با دشمنان معنا نماییم
دشمن تراشی
مدرس حوزه و دانشگاه به موضوع دشمن تراشی اشاره کرد و گفت: با حکمت، خرد و عقلانیت از تقلیل دوستی و حلقه دوستان و نیز از کثرت و تکثیر دشمنی ها و دشمنان ممانعت کنیم: از لوازم قطعی تحقق این امر مبارک،تنگ نکردن دایره خودی ها می باشد و اینکه بدایم وحدت و انسجام ملی مقدمه واجب و لازم تحقق وحدت فراملی و منطقه ای و جهان اسلامی می باشد. از دیگر لوازم حیاتی منقح شدن موضوع و اهمیت آن و تشخیص درست موقعیت مان و اینکه چه کاری، چه حرفی و چه موضعی را کی و چگونه بگیریم و انجام دهیم نیازمند جهاد تبیین به معنای درست و اثرگذار و پیاپی آن می باشد.
وی ادامه داد: احترام به اصل آزادی و آزادگی آحاد مردم اعم از انقلابی و غیر آن و اجتناب از نگاه مالکانه و آمرانه و اینکه بدانیم انقلاب شد که مردم از رقیت درآیند و رعیت کسی نباشند و بلکه با روشنگری، قلوب مردد یا ضعیف را جلب و جذب جذوه مشعشع حق نماییم. تقویت واقعی نه ریاکارانه روحیه خدمت و عشق ورزی به مردم مان و باور به اینکه یدالله مع الجماعه نه کم من فئه قلیله غلبت فئه کثیره؛ که این مقابل استکبار جهانی است نه در جبهه بندی درونی. اقتدا و تاسی به نگاه بلند و کلان رهبری در نگاه به مردم که همیشه در بیان و عملشان، پدر همه مردمند و از افراط برحذر می دارند.
دکتر عبدلی افزود: نگاه شهید سلیمانی که پوشش و ظاهر افراد جوانان را ملاک تقسیم آنها به خوب و بد نمی بیند و ناصحانه، پدرانه و دلسوزانه در جهت جلب قلوب همگان به حق و حق مداری هستند.
وی در ادامه به موضوع عفوهای رهبری اشاره کرد و گفت: نگاهی به موضوع عفوهای رهبری و تحلیل درست آن در ناآرامی های داخلی می تواند ما را به رویکرد درست رهنمون سازد. ایران قوی مگر آرمان انقلابیون نمی باشد پس هر آنچه که این آرمان و لوازم آنرا مخدوش میکند باید مورد اجتتاب باشد و از مهمترین آنها تکه تکه نشدن مردم کشورمان است که فرمود: واعتصموا بحبل الله جمیعا و به جبهه مومنان فرمود: انما المومنون اخوه: در عین تلاش برای حفظ یکپارچگی ملی در میان لشکر پیش قراول جبهه انقلابیون باید وحدت کامل و کانهم بنیان مرصوص برقرار باشد.
مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: مواظب نخبگان و سرمایه های انسانی مان باشیم و بخاطر اختلافات و سلایق متفاوت سیاسی و یا سطوح متفاوت عقیدتی، آنها را از خود و مملکت مان و مملکت شان نرانیم. همچنین وقتی میگوییم دشمن را کوچک نشماریم معنی این ترس از دشمن نیست معنی اش دست کم نگرفتن دشمن است و اعدوا لهم مااستطعتم من قوه
وی اضافه کرد: با مواسات، تعاون به بر،انفاق، نصح، اخوت، مردم مان را به پیکره ای پرصلابت و شکست ناپذیر تبدیل کنیم که خداوند فرمود:(و اصلحوا ذات بینکم).و بدانیم دشمن واقعی ما شیطان و جنود آن است (ان الشیطان عدو لکم فاتخذوه عدوا)نه مردم ضعیف الاعتقاد خودمان؛باید کانهم بنیان مرصوص بشویم: ایران قوی زمانی محقق می شود که مردمی قوی با اهدافی قوی و متعالی داشته باشیم.
دکتر عبدلی افزود: باید بدانیم که اعتقاد به خاتمیت اسلام، مابه ازای عملی اش نگاه جهانی، اهداف جهانشمول، اهداف زمانشمول و برنامه ریزی جهانشمول است نه محدود کردن خود در درون مرزهای یک کشور ۸۰ میلیونی در جهان ۸ میلیاردی! اعتقاد به موعود و منجی جهان و تشکیل باید بدانیم که حکومت جهانی توحیدی با جوهره اسلام ناب و اصل امام و امت پیش نیازش، ترسیم افقهای بلند و فراملی و جهانی می باشد نه اهداف محدود و نه برنامه های مقطعی! که اینها اجزای مسیر و سیرند و لازمند ولی تمام مسیر و غایت سیر نیستند.
وی همچنین برای تشخیص درست دشمن گفت: تمام حواس مان باید به نفوذ باشد که دشمنان، با یاس در همه ساحت ها،همه زورشان را روی موریانه ها گذاشته اند. قوای نظامی در صدر سرمایه های کشور مخصوصا در عرصه تامین عزت و امنیت کشورند و هر حرکت و حرفی در تضعیف آنها و ایجاد فاصله بین آنها و مردم از بزرگترین خیانتها می باشند.
وی در ادامه به موضوع دین اشاره کرد و گفت: دین را مال خودمان و متدینین را در خودمان خلاصه نکنیم. به ظاهر و تیپ، بهای متناسب و نه بیش از آنرا ندهیم و آنرا وسیله شقاق نکنیم و بر اصول مشترک بیشتر تاکید کنیم تا سلایق متفاوت! این آیه را سرلوحه اقدامات فرهنگی تبلیغی مان قرار دهیم (رسول من انفسکم عزیز علیه ما عنتم حریص علیکم بالمومنین رئوف رحیم)
وی در پایان به حکومت جهانی مستضعفان اشاره کرد و گفت: اگر دشمنان ما می توانند با تکیه بر نظریات استراتژیک یا ژئوپلتیک برای کل جهان و جهانیان با همه تعدد و تنوع و تضادهای موجودش، نقشه های بلندمدت و دهها ساله طراحی کنند با اینکه قطعا به اندازه ما که اعتقاد به ظهور و بازگشت منجی جهانی داریم و اعتقاد به حکومت جهانی مستضعفان طبق صریح آیات قرآن داریم آنها چنین اعتقاداتی هم ندارند پس از ما بیشتر برمی آید و باید بربیاید که آینده پژوهانه و با افق های بلند و با طرح راهبردهای بسیار کلان برای حال و آینده جهان، برنامه و نقشه طراحی کنیم نقشه های بسیار ژئوپلتیک تر از نقشه هایی مثل نظریه قلب جهان یا خاورمیانه بزرگ و امثالهم. قطعا وظیفه ما طراحی های دقیق، متقن و کلان برای رسیدن با جهان پیش مهدوی می باشد